divendres, 27 de juliol de 2012

Tot Poesia 2012

Aquesta activitat, organitzada pel Festival de Poesia de Sant Cugat, està adreçada a totes les persones que fan poesia, i s’ofereix en col·laboració amb el Tot Sant Cugat, sota la mirada poètica d'Anna Garcia Garay.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és fer-vos gaudir amb la creació de poemes propis sobre el tema que més us interessi i que desvetlli la vostra faceta més lírica. Només cal que envieu les vostres creacions poètiques a lletres@santcugat.cat.

Els poemes triats seran publicats a l’apartat TOT PO-e-SI-@ del Tot Sant Cugat, al web del Festival www.poesia.santcugat.cat i al blog: http://totpoesia2012.blogspot.com/ on podreu rebre i deixar comentaris.

Cada autor/autora seleccionat/da rebrà dues invitacions a escollir entre els 2 espectacles de pagament del Festival.

Els poemes, de catorze versos com a màxim, o una fotografia en el cas de poemes visuals, es poden enviar, en català, a partir del divendres 7 de setembre fins al diumenge 21 d’octubre. És imprescindible que totes les composicions vagin acompanyades de les dades següents: nom, edat, adreça, telèfon i adreça electrònica.

Col·laboren: Anna Garcia Garay i Manel Turon. Amb el suport del Tot Sant Cugat.

3 comentaris:

  1. El correu electrònic és retornat. Pot ser que l'adreça tingui un error?

    ResponElimina
  2. Efectivament, tenim un problema. Ho arreglem tan ràpid com puguem. TOTPOESIA 2012.

    ResponElimina
  3. Ja hem habilitat un compte alternatiu mentre no aconseguim posar en marxa l'oficial. Podeu enviar els vostres poemes a totpoesiasantcugat2012@gmail.com. Disculpeu les molèsties.

    ResponElimina